фитнес уреди за дома

Избери
Сортиране по
9 Резултати за "фитнес уреди за дома"
Филтър и сортиране
фитнес уреди за дома

Имате ли свободно място в апартамента или къщата си, което бихте искали да превърнете в малък домашен фитнес? Благодарение на правилното фитнес оборудване, то може да бъде пълноценна играчка. Една правилна машина може да замени няколко броя оборудване, което редовно използвате във фитнес центъра - и без да чакате съвет или годишно членство.

Правилният домашен фитнес уред у дома ще ви осигури цялостна тренировка - от краката, през коремните мускули до гърба и раменете. Благодарение на всички налични модули, нашите тренировъчни уреди ви позволяват да тренирате повече от 50 упражнения, включително гребане, повдигане или отблъскване:

- Модулът с „butterfly“  е идеален за трениране на гърдите и раменете. Благодарение на шайбата, упражнението ще бъде безпроблемно и гладко.

- Crunch пейка с отрицателен наклон ще се използва за трениране на коремните мускули. Благодарение на отрицателния наклон той ангажира нови мускулни зони и може да се използва и за тренировка на краката.

- Уреда с въжета тренира бицепсите и трицепсите и мускулите на гърба с равномерно натоварване. Те могат да служат и като гребна машина (в седнало положение) или качествена тренировка на краката (при закрепване на ремъци на краката).

- DipTower е идеален за трениране на гърдите, ръцете и цялостната стабилност на централните мускули.

- Дъмбелите и уреда за бенч преси ви дават достатъчно подкрепа при упражняване на бицепсови асансьори.

- Устройството за трениране на земя ще ви помогне с всички варианти на лицевите опори.

- Индивидуалните уреди могат да съдържат и други модули, като степери или поддържащи устройства.

Уредите за фитнес тренировки в дома не винаги могат да съдържат всички модули. Те обаче са по-леки - което определено ще оцените по време на монтажа и възможното преместване по време на местене или ремонт. В допълнение, те са по-компактни и заемат по-малко място, като същевременно осигуряват сравнима тренировка с фитнес уредите за професионално обучение.

Когато ги проектирахме, помислихме специално за това как ще ги използвате. За да не смущавате съседите си по време на сутрешното трениране, всички шайби и движещи се части са възможно най-тихи и работят максимално плавно. Не пренебрегвайте сутрешното загряване, дори и малките ви деца да спят в съседната стая.

Търсите максимално упражнение за цената на минималното пространство? Изберете фитнес уред с въжета, вместо стационарен уред за тренировка. Просто го прикрепете към стената и можете удобно да тренирате цялата горна половина на тялото си.

Ако не искате да се откажете от домашното обучение, но уреда за упражнения не е нищо за вас, можете да свикнете с гребна машина или да изпълните сутрешна рутина на бягаща пътека.

Предпочитате ли да спортувате сред природата? Разгледайте нашата гама от средства за упражнения и фитнес тренировки.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака