Sous-vide тенджери

Избери
Сортиране по
1 Резултати за "Sous-vide тенджери"
Филтър и сортиране
Sous-vide тенджери

Готварска печка Sous Vide - мобилното решение за щадящо приготвяне на храна

Готвенето, което запазва вкуса, е благоприятно за здравето и хранителните вещества и се е превърнало в съществена част от съвременната ежедневна кухня. Готвенето Sous vide е особено популярно тук - щадящо решение за приготвяне на вкусни и щадящи фигурата ястия. Какво представлява готвенето със су-вид и на какво да обърнете внимание, когато купувате уред за готвене със су-вид? Тук ще ви представим основните характеристики и ще ви предложим възможността да закупите желаното от вас устройство в нашия онлайн магазин още днес.

Какво представлява готвенето със су-вид - поглед зад кулисите на готвенето с магнит

Подобно на бавното готвене, готвенето су-вид (sous vide = под вакуум) включва първо запечатване на храната във вакуумен плик. След това го сложете в тенджера, пълна с вода. Храната може да бъде например зеленчуци, риба и месо. Обхватът на приложенията е много широк. Сега настройте уреда на желаната температура за готвене. Тя позволява много прецизен и контролиран процес на готвене. Минералите и витамините в затоплените храни се запазват почти напълно. Но по какво се различава готварската печка със су-видео от бавната готварска печка? Със Су-Вид избирате мобилно решение, което е изключително гъвкаво и ви дава възможно най-голяма свобода в ежедневието.

Готварски печки Sous Vide - тези модели заслужават по-внимателно разглеждане

Уредите се предлагат като класически кухненски шкафове на пода. Бъдете възможно най-мобилни, особено с помощта на стик за sous vide. Подобно на потапящ нагревател, включете Quickstick в съда. В пръта е вградена помпа. По време на отоплението водата циркулира непрекъснато. Освен по различните нива на мощност уредите се различават и по възможностите за настройка на температурата. Предлагат се и модели с таймер. Тъй като за готвенето по метода на су-вид е необходим и генератор на вакуум, можете да си купите евтин комплект в нашия магазин, ако искате. За повечето кухни предлагаме уреди в популярни цветове, като непреходното черно и сребристо или стилното ретро червено.

Съвети за закупуване на готварски печки със су-вид - идеалният уред за всяка кухня

Особено в малките кухни често няма място за голям брой кухненски уреди. Препоръчваме ви да използвате за целта бар за су-вид, който пести място. Комплектът е подходящ, ако все още не разполагате с прахосмукачка в дома си. Ако искате да готвите внимателно, като същевременно следите времето, е препоръчително да използвате уред с висока производителност. Компактното подово устройство е оптимално за честа и мащабна употреба. Разгледайте нашата колекция и намерете любимия си модел!

Често задавани въпроси за готварската печка Sous Vide

По какво се различава готвенето със су-видео?

Най-важната функция е възможността за самостоятелно определяне на температурата на ядрото. Също толкова забележително е предишното запечатване на храни във вакуум.

Каква е енергийната ефективност на готвенето със су-вид?

Това зависи от размера на устройството, неговата мощност и функционални характеристики. В сравнение с печката и фурната можете да спестите много енергия.

Колко здравословно е готвенето по метода sous vide?

Готвенето със су-видео всъщност може да съхрани до 17% повече хранителни вещества. Освен това този начин на приготвяне на храната спестява много мазнини.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака