Кабелни микрофони

В нашия електронен магазин ще откриете широка гама от студийни микрофони с качествени компоненти и опции за гъвкави настройки. Благодарение на дизайна "plug and play", на български "натиснете и пуснете", можете да възпроизвеждате всичките си музикални и вокални записи. Качествените микрофони на нашите марки Auna или OneConcept са подходящи и за радио и телевизионни специалисти.

Ние ви предоставяме микрофони с динамични и ясни звуци, които имат широк честотен диапазон. В допълнение, моделите с вградена шумозащита надеждно намаляват неприятните звуци от околната среда и намаляват пръщенето. Когато работите на сцена, можете да се възползвате и от здравия дизайн, за да предпазите микрофона от удар или преобръщане.

Стативите за микрофони в нашия електронен магазин, в допълнение към удобното боравене, се характеризират също с ниско тегло и детайлна изработка. Докато регулиращото се сгъваемо рамо може да се използва според вашите собствени нужди, гуменото дъно на стойката предпазва пода от повреда и осигурява висока стабилност. Също така имаме кондензаторни микрофони с регулируема скоба и статив.

Търсите ли безжичен микрофон, подходящ за обществени събития като конференции, концерти или караоке партита? За разлика от кабелните микрофони, те позволяват на потребителите си да се движат по-свободно и удобно, благодарение на огромния си обхват и дългия живот на батерията. Изберете своя фаворит в нашия електронен магазин още днес! 

 
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака