Кошове за боклук със сензор

Избери
Сортиране по
19 Резултати за "Кошове за боклук със сензор"
Филтър и сортиране
Кошове за боклук със сензор

Sensormülleimer günstig online kaufen

Те внасят малко автономност в модерната кухня, като се отварят и затварят елегантно - без никаква ваша намеса: сензорните кофи са водещи в групата на изключителните системи за отпадъци. Ето защо те се използват не само в жилищни домове, но и във фирми. За да ви помогнем да откриете правилния модел сред сензорните тави, тук ви предоставяме важна информация. Те ви предоставят ръководство, което е полезно при закупуването на кошница за сензори в нашия онлайн магазин.

Сензорните тави се различават по следните точки

Тавата за сензори е разделена на 2 камери и една камера. Многокамерните модели са предназначени за съхранение на различни видове отпадъци. Освен това автоматично отварящите се кофи имат различен капацитет. Можете да избирате между 30 и 72 литра. Можете също така да видите различните формати и дизайни. В допълнение към правоъгълните версии вече се предлагат и цилиндрични кофи със сензор и вместимост 50 литра. Искате гланциран или матов модел? В сребристо, черно или с примес на розово злато? Предлагаме ви версии с вкус и много ексклузивен дизайн.

Сензорната тава има следните предимства

Кошчетата за отпадъци с вградени сензори изглеждат много елегантно. Ако в ръцете ви има много боклук, те автоматично ще предложат устата си, за да го отстранят, щом се приближите до кофата. Хвърлянето с ръка все още е възможно. Нашите контейнери със сензорна технология са оборудвани с устойчив на надраскване, корозия и лесен за почистване капак. Отделно изваждащите се вътрешни контейнери позволяват лесно изхвърляне и са лесни за почистване. По този начин контейнерът се поддържа хигиенично чист. Благодарение на перфектното уплътнение не се отделят нито ферментационни газове, нито други неприятни миризми.

Кош за боклук със сензор - нашето малко, но нежно ръководство за пазаруване

Ако в офиса ви все още липсва нещо, което да привлича вниманието, препоръчваме ви да си купите цилиндрична кофа за боклук със сензор и вместимост 50 л. Ако искате да оборудвате голямо семейно домакинство с повече от 5 души с елегантна система за боклук, можете да изберете кошче за боклук със сензорна технология и вместимост 72 л. За домакинства с деца, където често има малко повече суета, идеален е пластмасов модел.

Той е със здрава конструкция и се счита за изключително издръжлив. Площта, на която в бъдеще ще стои кофата за боклук, е малка, но не искате да се лишите от такъв благороден кухненски аксесоар? При високия и тънък модел просто се възползвате от наличната височина на помещението. Купете сега в нашия онлайн магазин сензорния магазин с 2 камери или модела с една камера!

Често задавани въпроси за Sensormülleimer

Как работи пакетът от сензори?

Сензорната система разпознава човешкото движение и отваря, без да е необходимо да натискате бутон или педал. Кошът може да се затваря ръчно или чрез докосване.

Какъв е подходящият размер на коша със сензор?

50 л е добра средна стойност, която осигурява достатъчно пространство за домакинството на двойка. За по-голямо семейство този обем може да се окаже недостатъчен.

Ще се затваря ли кошът със сензори наистина плътно.

Уплътненията на нашите модели са изработени с изключително високо качество и имат дълъг експлоатационен живот. Благодарение на това миризмите се задържат надеждно в контейнера.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака