Лостове

Избери
Сортиране по
1 Резултати за "Лостове"
Филтър и сортиране
Лостове

Закупуване на двуръчен дъмбел - просто укрепване

Дъмбелите са в центъра на силовата подготовка и в основата на силовия трибой. Изтласкване и преса над глава, мъртва тяга, фермерска разходка или гребане с дъмбели - интензивната силова тренировка просто изисква дъмбели с две ръце и подходящи тежести.

Нашият магазин предлага не само олимпийски дъмбели, но и дъмбели за вдигане на щанга, по-малки двуръчни дъмбели за удобна домашна употреба, специални дъмбели за специални упражнения с дъмбели и всичко това с модулната надеждност на системите за дъмбели.

Двуръчните дъмбели и тяхното място в силовия трибой - интензивна силова тренировка за напреднали и начинаещи

За двуръчните дъмбели важат същите правила, както за другите свободни тежести: за разлика от тренировките с оборудване, тук няма предписан път на тежестта. По този начин тренировката е по-натоварваща, по-интензивна и най-вече при всяко упражнение се включват много повече мускулни групи. На пейка или в изправено положение по време на клек - клекът с две ръце изисква не само сила, но и координация.

Упражненията с двураменни гирички не без основание са класическа и кралска дисциплина на силовата подготовка. Тези упражнения включват лежанка, мъртва тяга, набирания и набирания над глава, както и функционални упражнения като скокове с щанга. Тренировката с двуръчен дъмбел винаги е предизвикателство, независимо дали с тежки дискове върху дъмбела или без тежести, защото този дъмбел няма централен център на тежестта, а два центъра на тежестта в краищата на дъмбела. За олимпийски дъмбел с (стандартизирано) собствено тегло от 20 кг това е вярно и без дискове за дъмбели.

Това е особено важно за упражнения като лег, лицеви опори, клек и мъртва тяга, тъй като балансирането на тежестта, което тялото трябва да извърши, осигурява изключително сложно използване на мускулите. Правилното изпълнение, което, разбира се, е задължително условие, винаги укрепва координиращите мускулни групи, краката и ядрото.

Модулна система за цялостно обучение

Нашият магазин предлага широка гама щанги за вдигане на тежести, които индивидуално и ергономично обогатяват всяка тренировъчна програма. Със стандартизирани размери на резбата (50 мм за олимпийски дъмбели и по-малка резба от 30 мм за двуръчни и едноръчни дъмбели) валовете са идеални за монтиране на макари за дъмбели. Олимпийските дъмбели в пиковите си моменти могат лесно да издържат тегло от няколкостотин килограма.

Разбира се, предлагаме и специални форми на дъмбели или комплекти дъмбели. Специализираните форми позволяват по-добър захват при вдигане на тежести или мъртва тяга, например. Нашият магазин предлага перфектния лост за всяко възможно упражнение. Няма компромиси по отношение на необходимото тегло, форма, покритие или качество.

Въпреки че професионалното обучение с двуръчни гири отдавна е достояние на фитнес залите, нашата гама улеснява обучението с двуръчни гири и тежести у дома. По-специално, по-малките и по-леки щанги са подходящи за начинаещи и деца и осигуряват професионални условия в домашната фитнес зала.

Повече сила и мощ - купете си двуръчен дъмбел и тренирайте професионално

Ефективната силова тренировка, динамичната тренировка с тежести и атлетичната мускулатура се нуждаят от подходящо фитнес оборудване. Никое друго оборудване не е такъв синоним на силова тренировка, както щангата. Множеството упражнения, които могат да се изпълняват с двуръчните дъмбели, дават възможност за толкова всеобхватно обучение, че цялото тяло може да се тренира ефективно и разнообразно дори без пейка.

Благодарение на нашата селекция от различни двуръчни гирички, както професионалните фитнес студиа, така и начинаещите, които търсят перфектното оборудване за домашната си тренировка, ще намерят оптималната гиричка за своите нужди.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака