Преносими аудио системи

Избери
Сортиране по
33 Резултати за "Преносими аудио системи"
Филтър и сортиране
Преносими аудио системи

Преносими аудио системи

 Ние ви предлагаме висококачествен звук, където и когато ви е необходим. Освен високото представяне, преносимите аудио устройства в нашия електронен магазин ще ви очароват и с атрактивен дизайн. Нашите маркови говорители от Malone или Vonyx ще се превърнат в основна част от вашето семейно тържество или музикално събитие. Изберете още днес от широката гама продукти от electronic-star.

Мощната акумулаторна батерия на мобилните високоговорители ще работи безпроблемно с часове. Можете да възпроизвеждате любимата си музика безжично с Bluetooth чрез вашия смартфон, таблет или лаптоп. Друга възможност е да използвате USB вход, към който лесно вкарвате USB флашка. Разбира се, има и AUX и китарен вход. В нашия електронен магазин ще откриете и аудио караоке устройства с безжични микрофони.

Търсите активен високоговорител с компактни размери? Разполагаме с мобилни устройства с дръжка и колелца за удобно придвижване. Изборът на разположение също не е проблем. Нашите високоговорители могат да се захранват от обикновени контакти, акумулатори или интегрирана батерия.

На всяко добро парти не трябва да му липсва правилното осветление. Купете евтини високоговорители с вградено LED осветление, чиито цветове се променят в зависимост от ритъма на възпроизвеждането на музика. Вашият празник или представление ще се превърне в светлинно шоу. Благодарение на аудио системата от нашия електронен магазин, можете да подготвите следващото си незабравимо преживяване!

 
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака