Smart Саксии

Избери
Сортиране по
13 Резултати за "Smart Саксии"
Филтър и сортиране
Smart Саксии

Изгодна покупка на закрита градина онлайн

Пресните билки и кълнове са здравословни и ви доставят необходимите минерали и витамини. Отглеждането им е лесно с помощта на стайна градина, защото не се нуждаете от градина или балкон. Растенията се отглеждат в различни инсталации, които в повечето случаи се захранват с електричество. Домашните градини са оборудвани с вода или почва и халогенна или LED светлина. Ще обясним разликите.

Вътрешна градина - правилният модел

Стайната градина може да се нарече билковият кът в дома. С помощта на технологиите обаче саксията на перваза на прозореца се превърна в малка градина, чиято грижа може да се управлява автоматично. Преди да закупите вътрешна градина, трябва да изберете от разнообразието от модели тази, която отговаря на вашите предпочитания. Във всички стайни градини растенията се отглеждат при изкуствено осветление, но структурата и грижите за тях се различават.

Една щайга с кресон от супермаркета вече се счита за стайна градина. А Smart Garden автоматично осигурява правилното напояване и оптималната продължителност на светлината, така че растенията ви винаги да имат идеалните условия за растеж. Освен това Smart Garden ви напомня, когато трябва да проверите нивото на водата или да добавите хранителни вещества.

Подразделение - Smart Garden

1 Активни помпени системи - водата съдържа необходимия хранителен субстрат и се транспортира активно до корените с помощта на помпа.

2 Дълбоководни системи за култивиране - корените на растенията достигат до водата и добавят хранителни вещества.

3. Проводникови системи - Проводниковите системи използват капсули със субстрат и хранителни вещества, както и чешмяна вода.

Разлики: в стайните билкови градини от първа и втора категория растенията се вкореняват във вода, а в системите с фитил растенията се снабдяват с почва.

 • 1 AeroGarden: В това съоръжение могат да се отглеждат едновременно седем растения. Те се вкореняват в малки съдове с вода. Устройството автоматично определя необходимото ниво на водата и количеството хранителни вещества.

 • 2 Слънчева градина: Тази мини градина може да се регулира по височина. Семената се засяват в почвата, а LED системата осигурява на разсада достатъчно светлина, за да расте. Под земята има резервоар за вода. Водата достига до корените на растенията чрез памучна клапа, която е поставена в контейнера с почва и се простира до резервоара за вода. Така отпада необходимостта от помпено оборудване и се доставя точното количество вода.

 • 3 Интелигентна билкова градина: Всички растения растат в почва, която регулира съдържанието на кислород в нея благодарение на нанотехнологиите. В почвата се добавя точното количество хранителни вещества, от които растението се нуждае за растежа си. Устройството е оборудвано с LED технология, така че лампите рядко трябва да се сменят, а консумацията на енергия е много ниска.

 • Защо да си купите вътрешна или интелигентна градина?

  За начинаещите системите с фитил са подходящи и много лесни за използване. Поставяте капсулите в устройството, напълвате ги с вода, включвате ги в контакта и вашият проект Smart Garden Indoor започва да се оформя. За другите две системи са необходими повече аксесоари.

  В градините на закрито можете да избирате от по-широк спектър от билки, отколкото в супермаркетите. Нещо повече, тези самоподдържащи се растения гарантирано не съдържат торове и пестициди.

  Често задавани въпроси за градината на закрито

  Коя закрита градина за билки е най-лесна за използване?

  Проводниковите системи са лесни за работа и по-икономични поради използването на капсули за субстрат.

  Подходящи ли са стайните градини и за ягоди?

  Моделите, чиято височина може да се регулира, за да се осигури повече пространство между лампата и пода, са подходящи и за по-големи растения.

  Нуждаят ли се стайните градини от дневна светлина?

  Всяка Smart Garden, която се използва на закрито, е оборудвана с източник на електрическа светлина и по този начин осигурява оптимален растеж на растенията дори в помещения с по-малко светлина.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака