Биокамини

Избери
Сортиране по
43 Резултати за "Биокамини"
Филтър и сортиране
Биокамини

Купете етанолова камина онлайн и се насладете на атмосферен огън на тъмно

Ако търсите камина, която осигурява гъвкавост и не изисква много грижи, етаноловата камина е добър избор. В онлайн магазина на Electronic Star имате възможност да закупите стилна и лесна за почистване етанолова камина. Тук ще разберете какви критерии за избор са важни при покупката на такава модерна камина.

Печка на етанол - стационарна камина без остатъци от сажди

За разлика от конвенционалните камини, етаноловите камини не оставят сажди. Поради това те не разполагат с димен отвор. Биоетанолът се изгаря повече в течно състояние. Както и при обикновените камини, при този процес на горене се образува пламък. Камината създава специална атмосфера на обстановката и прави дома ви по-уютен. Идеален за уютно сядане край камината през студените есенни и зимни дни. Можете да използвате етаноловата камина и през летните вечери, когато хладният вятър ви кара да треперите.

Камина на биоетанол - голям избор от модели в Electronic Star Onlineshop

В нашата елегантна колекция от камини можете да си купите етанолова камина, която може да се поставя свободно на пода. Предлагаме и настолна камина на етанол. Избирайте измежду модели с форма на колона, квадрат и прави линии, модерна огнена кула или модерна етанолова лампа. Реномирани производители като Blumfeldt, Klarstein и OneConcept произвеждат печки за етанол от различни материали и с модерен дизайн. Вариантите с класически дизайн са оборудвани с вратичка, зад която гори етаноловият пламък. Съвременните версии имат квадратен, кръгъл или елипсовиден стъклен цилиндър. Независимо дали става въпрос за пуризъм или за винтидж: в нашия онлайн магазин ще намерите камини на биоетанол в различни стилове, които да подхождат на вашия интериорен дизайн.

Купете етанолова камина - атрактивен модел за всеки дом

Ако разполагате с ограничено пространство във всекидневната, това не означава, че трябва да се откажете от идеята за етанолова камина. Изберете например компактна настолна камина на етанол или тънка колона за камина. Ако искате да посрещнете гостите си в приятна атмосфера, препоръчваме ви да използвате комплект етанолови лампи в коридора. Моделът в битов стил е поставен в традиционна рамка за камина и е особено подходящ за оригинална коледна украса. Ако искате да изглежда като печка на дърва, можете да изберете камина на биоетанол, която има отделно отделение за съхранение на дървени трупи. Филигранната огнена кула от благороден метал се вписва във великолепния интериор. Намерете избрания от вас модел в нашата оферта и го поръчайте за удобна доставка до дома ви!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Може ли да се отопляват помещения с камина на етанол?

Тъй като етаноловите камина произвеждат пламъци, те излъчват топлина в помещенията. Дали може да отоплява цяла стая, зависи от размера на камината. Препоръчваме ви да използвате по-голяма етанолова камина (свободно стояща) за тази цел. Той е предназначен и за по-големи количества етанол.