Вентилаторна печка

Избери
Сортиране по
16 Резултати за "Вентилаторна печка"
Филтър и сортиране
Вентилаторна печка

Отоплител с вентилатор

През зимата в къщата или апартамента бързо се появяват топлинни пропуски. Те трябва да бъдат балансирани. Вентилаторните отоплители са добър избор, например за банята. Устройството може да бъде полезно и в други помещения. Прочетете тук как работи, какви са предимствата му и по какво се различават различните модели.

Електрически нагреватели с вентилатор - предимства

Електрическите вентилаторни отоплители са малки устройства, които бързо затоплят помещенията и доставят топлина точно там, където е необходима. За разлика от постоянно инсталирания отоплителен уред, можете да променяте местоположението му според нуждите и да го премествате гъвкаво в различни помещения. Дръжката го прави лесен за пренасяне. Тези продукти са полезни по редица причини през различните периоди на годината. Преди всичко, за да избегнете студа. Често ли ви е студено? След това можете да си купите отоплител с вентилатор.

Как работи отоплителят с вентилатор?

Вентилаторът засмуква студен въздух и го загрява с помощта на нагревателен елемент. Това е например бобина или керамична плоча. Нагретият въздух се разпределя в помещението с помощта на вентилатор. Вентилаторът работи много просто:

 • Настройване на устройството
 • Включване на вентилатора

Още тогава започва да се формира топъл въздух. Мобилните вентилатори са най-бързият начин за отопление на помещения. Това важи например за различните градове:

 • Отоплителен уред с вентилатор за баня или тоалетна за гости
 • Хоби стая
 • мазе
 • Гараж
 • беседка
 • Вентилатори в опаковка

Има и специални съоръжения за оранжерии и зимни градини. Можете да настроите температурата по свой избор. Например, нагревателят за колони Hightower Heat Deluxe има настройки на температурата от 5 до 35 градуса. Съвременните уреди консумират малко енергия. Дистанционното управление осигурява голямо удобство.

Закупуване на отоплител с вентилатор - различни видове и характеристики

Предлагат се модули за монтаж на пода и на стената. Мобилните вентилатори се предлагат с различен капацитет и размери. Първият вариант зависи от помещението:

 • 500 wattpv: по-малки помещения
 • 1.000 вата: помещения до 15 квадратни метра
 • 1.500 вата: 20 квадратни метра

Някои устройства имат вграден термостат, който позволява контрол на работните фази. Можете не само да зададете желаната температура, но и да я поддържате. Когато тя бъде достигната, вентилаторът се изключва. Функцията за въртене, подобна на тази на лъчистия нагревател Chaval, осигурява равномерно разпределение на топлината. Има и много други функции, които се различават в зависимост от вентилатора. Например, създайте много комфорт:

 • Регулиране на температурата с градуси според нуждите
 • Възможност за избор на различни настройки за отопление и скорост на вентилатора
 • таймер
 • Настройки чрез сензорния панел или дистанционното управление
 • Спестява място, например благодарение на дизайна на кулата
 • Безопасност благодарение на детската предпазна ключалка, предпазното изключване при преобръщане и защитата от прегряване.

Изберете нагревателя с вентилатор, който най-добре отговаря на вашите нужди.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво представлява електрически нагревател с вентилатор?

Вентилаторите са практични нагреватели. Той циркулира топлия въздух с помощта на вътрешен вентилатор и го разпределя в цялата стая. Устройствата имат различни механизми за безопасност, като например защита от прегряване или от падане.

Какви са предимствата на вентилаторите?

Електрическият нагревател с вентилатор затопля помещенията бързо. Освен това, благодарение на своята мобилност, той може да бъде преместван гъвкаво в различни помещения. Вентилаторите са компактни и преносими. Дистанционното управление и допълнителните функции, като таймер, осигуряват по-голямо удобство.

За кои помещения са подходящи електрическите вентилаторни нагреватели?

Вентилаторите са особено популярни в банята, където се затоплят бързо преди употреба. Те са много полезни и в други помещения и места, като например работилници и гаражи. В допълнение към подовите устройства се предлагат и вентилатори за монтаж на стена.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака