Аксесоари за плаване

Избери
Сортиране по
34 Резултати за "Аксесоари за плаване"
Филтър и сортиране
Аксесоари за плаване

Марката Klarfit предлага на пазара висококачествени падъл борди, с които лесно можете да се спуснете по реките и езерата. Те се доставят в комплект с необходимото оборудване - поплавък, гребло, колан за крака за безопасност, аксесоари за поправка и помпа с високо налягане. За тази цел всички части се характеризират с малък обем, ниско тегло и висока стабилност.

Най-често срещаният вид падъл борд на пазара е т.нар. allround форма. Този плавателен съд е предназначен предимно за развлекателна дейност и неговият размер се избира според теглото на потребителя. Той също може да бъде подходящ за начинаещи, които обичат водните приключения. Падъл борд е подходящ за всички възрасти. Децата, възрастните и най-възрастните ще се забавляват. Просто изберете своя фаворит от нашите оферти.

Марката Yukatana и нейните водонепроницаеми торби са съществена част от всяко пътуване с лодка. Изключително водоустойчивият брезентен материал осигурява ефективна защита срещу вода, вятър, сняг, прах или мръсотия. Чрез просто завъртане, чантата се затваря и носещите ремъци са снабдени с регулируеми презрамки. Алтернативно, торбата може да се носи и с дръжката в едната ръка.

Търсите количка за каяк? Транспортирането на каяка ще бъде като детска игра с нашите колички. Сгъваемата алуминиева конструкция може да бъде натоварена до 60 кг, а превозващата лодката ще бъде защитена от повреди благодарение на подложката със специална пяна. Освен това гумите могат да бъдат демонтирани за секунди и без инструменти. Можете да транспортирате разглобяемата конструкция без проблем в багажник или директно в каяк.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака