Огнища

Избери
Сортиране по
36 Резултати за "Огнища"
Филтър и сортиране

Огнища

Правилната градина изисква баланс. И това важи и за елементите в нея! Въпреки че всяка градина съдържа земя, въздух и вода, без място за огън тя никога няма да бъде пълна. Затова акцентът е „сърцето“ на градината - добавя пространство за социални събирания и дълги вечерни сесии.

Камината обаче не трябва да е само няколко камъка в кръг, в средата на който ще печете на скара. С помощта на модерни преносими камини можете да местите камината - и с нея целия прах, затрупвания и пепел - по всяко време извън терасата или подслона и да ги съхранявате безопасно през зимата или да ги почиствате.

Дизайн за всяка градина

Благодарение на многото разновидности на камини от Blumfeldt, можете да имате стилен източник на топлина в градината в какъвто дизайн поискате. От ретро обзавеждане и дизайнерски камини с ръждив вид, през модерни камини, напомнящи на сложни порти, до футуристични градински камини, изработени от стъкло и стомана, които допълват минималистичните тераси.

Затворена или отворена?

Въпреки че повечето от нас ще си представят градинска камина като красиво място за открит огън, днес тази идея може да не е единствената. Ако имате градински павилион или подслон с градински мебели, затворените градински печки ще ви позволят да имате естествена топлина и светлина от огън, дори без опасни летящи искри или въглени. Вместо това можете да се затоплите чрез прозрачно, устойчиво на топлина стъкло.

Скара по всяко време

Можете да приготвите вкусни салами или колбаси над всяка камина в нашето меню. Ако обаче искате вашата камина едновременно да бъде готварска станция, потърсете модели с грил, които можете да използвате точно като обикновена скара. В допълнение, скарата може лесно да се отстрани и измие след приключване на храненето, докато пламъкът може да бъде запален отново в камината и забавлението може да продължи!

Навън през цялата година

Намерете камина от Blumfeldt във вашата градина! Повечето камини от нашето предложение са изработени от устойчиви на замръзване материали, които ще оцелеят под одеяло от сняг без драскотини. Освен естествено устойчиви материали, ние доставяме и защитни найлонови торбички за зимно съхранение.

Има ли нещо друго, което ви липсва?

Въпреки че пламтящият огън е приятен източник на светлина, за да не се загубите по пътя към дома, не забравяйте да не забравяте за градинското осветление. Нашата широка гама от различни светлини, факли и декоративно осветление ще ви помогне да завършите атмосферата във всяка градина.

Вие сте запален готвач или любител на барбекю? Въпреки че печенето на огъня е "селско", контролът и комфортът на грила никога няма да го заменят. Разгледайте нашето предложение за електрически или газови грилове и градински скари. И ако не можете да изберете, прочетете нашето ръководство за избор на скара.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака