Бягащи пътеки

Избери
Сортиране по
13 Резултати за "Бягащи пътеки"
Филтър и сортиране

Бягащи пътеки

Вали сняг? Вали дъжд? Има ли мъгла или е твърде студено навън? Или е ... затворен фитнесът? Нищо от това не може да ви попречи да си обуете маратонките сутрин и да направите бърза тренировка - ако имате правилната бягаща пътека у дома!

Бягането и ходенето са най-естествените движения на човека. Редовното ходене и бягане укрепва сърдечно-съдовата система, укрепва костите и не на последно място подобрява имунитета и помага при отслабване. И въпреки че сутрешното бягане в гора или парк има невероятни терапевтични ефекти, не винаги можем да си го позволим. Времето, суматохата от живота и разбързания начин на живот, а също и страхът от нараняване са причините, поради които е добре да помислите за инвестиране в бягаща пътека. Плюс това ще се отървете от извиненията - и ако не можете да бягате навън, упражненията ще ви чакат вътре.

Избор на Бягаща пътека

В тази категория ще намерите два основни типа бягащи пътеки.

Спортовете и упражненията за бягане са най-добри с пътеки за бягане. Те достигат скорост до 12 км / ч, а също така включват няколко настройки за трудност при движение. На пръв поглед можете да ги разпознаете по високите им дръжки. В допълнение към компютър за настройка на скоростта, трудността и измерването на изминатото разстояние и изгорените калории, тези пътеки могат да включват и монитори за сърдечен ритъм. И за да не ви е скучно по време на тренировката, мултимедийната станция ви позволява да гледате сериали, да слушате музика или аудиокниги.

Интересен вариант е и програмирането на трудност и наклон, благодарение на което можете да подготвите тренировка, съобразена точно с избрания от вас маршрут. Изтеглете една от предварително подготвените писти за бягане и коланът ще коригира самите настройки, за да симулира условията на пистата. Харесва ли ви конкуренцията? Бягайте за време срещу хиляди бегачи от цял свят, които тичат с вас по същия маршрут.

Ако искате да останете във форма, докато подготвяте отчет, пишете имейли или програмирате, тогава трябва да потърсите по-опростен вариант на workspace пътека за бягане. Тези лесни за сгъване пътеки могат да бъдат поставени под масата, което ви позволява да работите зад всяка работна маса и в същото време да тичате на пътеката. Благодарение на по-ниската си максимална скорост, стабилност и специална повърхност против хлъзгане, те спомагат за намаляване на риска от нараняване. По-простата конструкция и по-ниското тегло означават, че пътеката не трябва да заема място през цялото време в офиса или дома. След като привършите със своята тренировка, просто го поставяте и складирате в килера или в ъгъла на стаята.

Нямате достатъчно място за пътека за бягане?

Не всеки има достатъчно място за бягаща пътека у дома. Това обаче не може да ви попречи да спортувате! Ако се наслаждавате на колоездене, министепери предлагат "междинна стъпка" между упражнения на велотренажор и бягане на бягаща пътека.

Друг вариант са вибриращите платформи, които използват вибрации, за да укрепят мускулите и изгарят мазнините. Само няколко минути упражнения върху вибрираща платформа могат да се сравнят с десетки минути на фитнес машина.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака