Жилетки с тежести

Избери
Сортиране по
19 Резултати за "Жилетки с тежести"
Филтър и сортиране
Жилетки с тежести

Жилетки с тежести - универсална тренировка за укрепване на силата и издръжливостта

Жилетките с тежести могат ефективно да подпомагат различни видове тренировки. Те могат да се използват за подобряване на физическата форма и в зависимост от целта на тренировката - за изграждане на мускули или изгаряне на мазнини и основно за насърчаване на координацията. Различните размери и тежести позволяват индивидуално използване на жилетката с тежести. Нашата гама включва жилетки с тежести с различен дизайн и с различни единици за тегло.

Включете жилетки с тежести в тренировката си

Жилетката с тежести е подходяща например като допълнително тренировъчно средство при тренировки за издръжливост, като бягане или туризъм. Допълнителното тегло на тялото помага за активното изгаряне на мазнините и укрепването на мускулите. Поради това жилетката с тежести може да се използва не само за бягане, но и за нормални ежедневни движения. Може да се носи и когато пазарувате или карате колело. Той също така е ценен помощник при тренировките за сила. Тези, които обичат да тренират със собственото си тегло, могат лесно да заменят изпълнението на отделните упражнения с жилетка с тежести.

Например лицевите опори или клековете стават по-голямо предизвикателство. Жилетката с тежести може да се използва и за кросфит - комбинация от тренировки заиздръжливост и сила. Дори за тези, които вече имат някои любими упражнения, жилетките с тежести дават допълнителен тласък при тренировките. Независимо от вида на тренировката - когато използвате жилетки с тежести, правилната стойка и чистото изпълнение на упражненията са още по-важни поради допълнителната тежест. Затова може да е полезно да започнете с малки тежести, за да придобиете увереност.

Използване на жилетка с тежести - каква тежест да използвам?

При носенето на жилетки с тежести, разбира се, винаги зависи от индивидуалната телесна конституция и целта на тренировката. Опитните спортисти със солиден опит в силовите тренировки могат да използват например 30-килограмова жилетка. От друга страна, ако използвате жилетки с тежести за първи път или имате проблеми с определянето на подходящото тегло, трябва да изберете по-леки или регулируеми жилетки с тежести. Например марката Capital Sports предлага модели с базово тегло, но с подвижни тежести. Те са идеални за изпробване на различни тегловни единици и за промяна на натоварването и интензивността на тренировката според нуждите.

Освен теглото, от решаващо значение е и друг фактор - комфортът. Жилетките за натоварване трябва да пасват и да са добре прилепнали. Ако, напротив, носенето е доста неудобно или дори ограничава свободата на движение, моделът не е подходящ за лична употреба. Отново, ако не сте сигурни, най-добре е да започнете с по-ниска тежест, например жилетка с тежест до 10 кг, и след това да я увеличите, ако е необходимо. По-късно може да се използва и жилетка с тежест 20 или 30 кг.

Купете жилетки с тежести на Capital Sports и индивидуално оптимизирайте тренировката си

Capital Sports предлага широка гама от модерни, удобни и функционални жилетки за тежести. Различните дизайни или форми, размери, варианти и тегловни единици предлагат богат избор. За ежедневна употреба, тренировки за сила или издръжливост или комбинация от двете - жилетките за тежести на Capital Sports са универсални. Широка гама:

  • жилетка с тегло 5 кг
  • жилетка с тегло 10 кг
  • жилетка с тегло 20 кг
  • жилетка с тегло 30 кг

Офертата позволява индивидуално адаптиране към нивото на обучение и съответните цели на обучението. Без значение кой модел ще изберете, винаги ви гарантираме сигурно плащане, безплатна доставка и 60-дневен срок за връщане.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака