Колонни вентилатори

Избери
Сортиране по
9 Резултати за "Колонни вентилатори"
Филтър и сортиране
Колонни вентилатори

И вие ли все още си представите когато чуете думата вентилатор голямо устройство с остриет, което заема много място? В този случай колонните вентилатори ще ви изненадат. За разлика от своите братовчеди на стойката, колоните фенове крият целия механизъм в компактен пакет. И в същото време те предлагат всички функции на обикновените вентилатори!

Няколко нива на охлаждане и модерни функции

Колонните вентилатори, подобно на конвенционалните, имат възможност за настройка на дебита на въздуха. Благодарение на няколко нива можете да охладите правилно пространството, да го поддържате или да оставите вечер само лек бриз. Някои колонни вентилатори на Klarstein също имат възможност за постепенно намаляване на вентилацията, благодарение на което можете да охладите старателно стаята си преди лягане и тя постепенно ще се нагрява през нощта, така че да не ви е студено. Други имат способността да симулират естествен вятър, като постепенно увеличават и намаляват мощността.

И вие ще контролирате всичко лесно, модерно и удобно. Сензорен панел с подсветка на дисплея в горната част на вентилатора или дистанционно управление ви дава пълен контрол върху топлината във вашата къща.

Охлаждане в цялата стая

За да се предотврати охлаждането на една част от помещението повече от останалите, колонните вентилатори също имат възможност за въртене и в зависимост от модела до цели 360 °. Благодарение на това чистият въздух попада във всеки ъгъл на стаята и един вентилатор може да охлади много по-голямо пространство, отколкото при конвенционалните вентилатори.

Добре дошъл чист въздух

Защо един вентилатор трябва само да охлажда когато може да служи и като чудесен пречиствател на въздух? Благодарение на набора от филтри, колонните вентилатори могат да абсорбират прахови частици и мръсотия в допълнение към охлаждането на въздуха и следователно няма да ги завъртат допълнително из стаята. Следователно те са идеален избор за страдащите от алергия.

Търсите истинско охлаждане?

Ако вентилаторът не е подходящото решение за вас, защото въздухът в стаята е твърде топъл, ще трябва да заложите на мобилни или жилищни климатици. Нашите климатици от марката Klarstein могат да създадат хладен оазис дори в средата на горещо лято, без да правят компромиси с дизайна.

И ако останете вътре дълго време през лятото, не забравяйте да поддържате въздуха чист. Пречиствателите на въздух Klarstein и OneConcept ще ви помогнат да поддържате здравословна атмосфера, а нашите обезвлажнители или дифузори ще осигурят правилната влажност.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака