металотърсач

Избери
Сортиране по
19 Резултати за "металотърсач"
Филтър и сортиране
металотърсач

Изгодна покупка на детектори за метал онлайн

Търсенето на съкровища е любимо хоби на много хора. Не трябва да липсва детектор с висококачествена сонда за търсене. Трябва да си купите качествен металотърсач, защото той ще направи търсенето на съкровища по-успешно. Прочетете нататък, за да разберете с какво се отличават висококачествените устройства, какво точно представляват и за какво можете да ги използвате.

Метална сонда - какво си струва да знаете

Може би познавате търсачите на съкровища от плажовете на Балтийско или Северно море, които търсят скрити предмети с помощта на детектор. С това устройство можете да се впуснете в търсене на съкровища, като откривате метали като злато, желязо или бронз, за да намерите монети или други изгубени ценности, например бижута. Той може да се използва и за локализиране на линии и тръби. Това става чрез излъчване на електромагнитни честоти от търсещата бобина, които се отразяват от метални предмети. Използвайте металния детектор, за да идентифицирате намерения предмет чрез акустичен или визуален сигнал. Устройствата за търсене с жак за слушалки също са практични. По този начин другите не се смущават от тона на сигнала.

Металотърсач - различни видове и функции

Оборудването трябва да е точно, да е силно в локализирането и да има добра дълбочинна производителност. Ако магнитното поле на намотката е обширно, тя покрива голяма област на търсене. Различните опции за настройка са еднакво важни. Същото важи и за теглото. Тези критерии за покупка са взети под внимание за продуктите в онлайн магазина. Тук можете да си купите металотърсач и да не пропускате удоволствието от това хоби. Дълбочинна ефективност (дълбочина на откриване) показва дълбочината, на която могат да бъдат открити обекти. Добрият детектор може да открие метални предмети на дълбочина много метри на различни места:

 • Земя
 • Стени
 • Вода

Например металдетекторът Angkor е водоустойчив на дълбочина до 40 метра и следователно е подходящ за търсене не само на сушата, но и под вода.

Най-добрите характеристики на детекторите за метал - кои да бъдат те?

 • Водоустойчивост
 • Ергономичен дизайн
 • Ниско тегло
 • Висок комфорт при носене
 • Висок комфорт при носене
 • Регулируема чувствителност, напр. по отношение на размера и теглото на метални предмети
 • Различие (тип метал)
 • Силно чувствителна детектор
 • Прецизно позициониране
 • Лесно управление с помощта на въртящия се контролер
 • Регулируема височина на подлакътника за индивидуална настройка
 • Регулируемо по дължина съединение

Тези функции се предлагат от детекторите за метал в онлайн магазина. Решете кой е подходящ за вас. Цифровият детектор има LCD дисплей. Това ще ви покаже колко дълбоко е скрит обектът и от какво е направен. В зависимост от модела можете да прочетете различна информация. Детекторът е и идеален начин да вдъхновите децата да бъдат на открито. Уверете се, че устройството за извличане е леко и има рамо с регулируема височина. Използвайте щифта, за да намерите намерения предмет в дупката.

Често задавани въпроси за детектора за метал

Какво представлява металдетекторът?

Детекторът открива всички метали, например в почвата, а при водоустойчивите устройства - и под вода. Когато пазарувате, обърнете внимание на максималната дълбочина на търсене. Предимство е също така, ако можете да прецените какъв е металът.

Къде можете да използвате детектора?

С устройството можете да изследвате на сушата и частично под водата. В последния случай търсещата намотка трябва да е водонепроницаема. Предимство е регулируемата дължина, така че можете да адаптирате металдетектора към размера на тялото си.

На какво да обърнете внимание при покупката?

Важни критерии за покупка са дълбочинните характеристики, чувствителността към малки части, размерът на търсещата бобина, възможностите за настройка и теглото на детектора.

Какво можете да откриете с метална сонда?

Можете да използвате детектора за намиране на различни видове метали, като злато, сребро, бронз, мед или желязо, за да откриете монети, бижута и други предмети. Integrovaný rozlišovač rozlišuje železo od neželezných látok. Това е полезно, ако например не искате да се показват винтове и пирони.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака