металотърсач

Избери
Сортиране по
29 Резултати за "металотърсач"
Филтър и сортиране

металотърсач

Страната ни крие много съкровища. От римляните, през средновековните владетели, до войниците от Втората световна война - дълбоко под повърхността са скрити отдавна забравени предмети от всеки от тях.

А металотърсачът ще ви помогне да ги намерите и откриете.

Това не е ли незаконно?

Законите могат да варират в различните страни и силно препоръчваме да се запознаете със законите във вашия регион, преди да използвате детектора. Като цяло обаче използването само на детектор не е престъпление. Ако обаче успеете да намерите съкровище с историческа стойност и повредите участъка с непрофесионален подход или не съобщите за откриването пред съответните органи, това вече е криминално престъпление.

Затова предупреждаваме всички ентусиасти, които работят с детектори - бъдете внимателни към историческите паметници. Историята е тук за всички. А възнаграждението за честен търсач винаги е по-сладко от потенциалните неправомерни действия със закона в случай на нечестно укриване.

Изберете това, което търсите

Повечето от нашите детектори Walbeck и Duramax имат регулируем диапазон на търсене според няколко параметъра.

Първият е чувствителността или силата на търсене. С множество регулируеми нива можете да контролирате дълбочината на търсене, като просто добавит