металотърсач

Избери
Сортиране по
16 Резултати за "металотърсач"
Филтър и сортиране

металотърсач

Страната ни крие много съкровища. От римляните, през средновековните владетели, до войниците от Втората световна война - дълбоко под повърхността са скрити отдавна забравени предмети от всеки от тях.

А металотърсачът ще ви помогне да ги намерите и откриете.

Това не е ли незаконно?

Законите могат да варират в различните страни и силно препоръчваме да се запознаете със законите във вашия регион, преди да използвате детектора. Като цяло обаче използването само на детектор не е престъпление. Ако обаче успеете да намерите съкровище с историческа стойност и повредите участъка с непрофесионален подход или не съобщите за откриването пред съответните органи, това вече е криминално престъпление.

Затова предупреждаваме всички ентусиасти, които работят с детектори - бъдете внимателни към историческите паметници. Историята е тук за всички. А възнаграждението за честен търсач винаги е по-сладко от потенциалните неправомерни действия със закона в случай на нечестно укриване.

Изберете това, което търсите

Повечето от нашите детектори Walbeck и Duramax имат регулируем диапазон на търсене според няколко параметъра.

Първият е чувствителността или силата на търсене. С множество регулируеми нива можете да контролирате дълбочината на търсене, като просто добавите и извадите ефективността.

И второто е настройката на търсените метали. С едно щракване можете да превключвате между търсене на черни метали (включително черни сплави), цветни метали и специални настройки за търсене на злато.

Точно местоположение

След като сте намерили правилното място, вече не е нужно да гадаете къде да опитате късмета си. Благодарение на аудио сигнала ще чуете в слушалките, когато се приближавате до място с метални предмети под земята. И LCD дисплеят ще ви покаже не само точната посока, от която идва сигналът, но и дълбочината, на която се намира находката.

Удобен дори за дълги търсения

Благодарение на подложката с пяна на дръжката и захвата около предмишницата, търсенето с детекторите Waldbeck и Duramax е удобно дори след няколко часа ходене. Освен това, за неуморни търсачи, предлагаме и комплекти метални детектори със стол и лопата, които определено ще оцените по време на еднодневни пътувания сред природата.

Водоустойчиви до дълбочина 40 метра

С водоустойчивия дизайн на повечето от нашите металотърсачи можете да търсите практически навсякъде - дори и на ежедневна разходка. Водоустойчивостта до 40 м ви позволява да търсите дъното на езера и морски заливи.

Имате ли всичко за правилно пътуване?

Харесвате ли целодневна екскурзия за търсене на съкровища или искате да комбинирате търсенето с престой сред природата? В нашето предложение ще намерите и подходящи палатки, спални чували и раници за туристи и запалени търсачи.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака