Професионални фитнес уреди

Избери
Сортиране по
3 Резултати за "Професионални фитнес уреди"
Филтър и сортиране
Професионални фитнес уреди

Професионалните тренировъчни уреди са предназначени за професионални спортисти или фитнес зали и фитнес салони, които очакват само най-доброто от своето оборудване. Тренировъчните фитнес уреди ще играят ролята на няколко тренировъчни машини, така че може да бъде добра инвестиция във вашия бизнес. Нашите уреди са проектирани така, че двама души могат да тренират по тях едновременно и те ще намерят всичко необходимо за цялостно обучение. Гръдния кош, раменете, краката или гърба - използвайки повече от 50 упражнения, които те предоставят, ще поддържате форма през лятото или зимата.

На нашите кули за професионално обучение ще намерите модули за всяка мускулна група.

- Модулът с „butterfly“  е идеален за трениране на гърдите и раменете. Благодарение на шайбата, упражнението ще бъде безпроблемно и гладко.

- Crunch пейка с отрицателен наклон ще се използва за трениране на коремните мускули. Благодарение на отрицателния наклон той ангажира нови мускулни зони и може да се използва и за тренировка на краката.

- Уреда с въжета тренира бицепсите и трицепсите и мускулите на гърба с равномерно натоварване. Те могат да служат и като гребна машина (в седнало положение) или качествена тренировка на краката (при закрепване на ремъци на краката).

- DipTower е идеален за трениране на гърдите, ръцете и цялостната стабилност на централните мускули.

- Дъмбелите и уреда за бенч преси ви дават достатъчно подкрепа при упражняване на бицепсови асансьори.

- Устройството за трениране на земя ще ви помогне с всички варианти на лицевите опори.

- Индивидуалните уреди могат да съдържат и други модули, като степери или поддържащи устройства.

С всички фитнес машини на KlarFit обръщаме особено внимание на качеството. Тези уреди за професионално обучение могат да се справят с домашни тренировки, както и редовни тренировки във фитнес залата. Фитнес системи са проектирани така, че упражнението да е възможно най-гладко, без разкъсване и вредно натоварване. Стоманените кабели са с пластмасово покритие и са предпазени от повреди. Покриваме облегалките и седалките със синтетична кожа, което освен издръжливост има още едно предимство - лесно се почиства. След тренировка просто го избършете с кърпа.

Искате ли да имате тренировъчен фитнес уред у дома, но професионалната машина ви се струва излишно сложна? Уредите за тренировки в дома са по-прости и могат да осигурят по-голямата част от тренировката, както и професионалните устройства. Освен това те са по-малки - улесняват придвижването и пренасянето, като ви позволяват да поставите още повече екипировка в домашния си фитнес.

Искате ли да изтичате от фитнес залата и да тренирате на чист въздух? Разгледайте нашето предложение за укрепващи помощни средства, благодарение на което няма да оставите нито една част от тялото ви суха.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака