Таванни вентилатори

Избери
Сортиране по
26 Резултати за "Таванни вентилатори"
Филтър и сортиране
Таванни вентилатори

Вентилатори за таван ще намерите в много домакинства и офиси, защото доставят изключителен комфорт по време на горещия сезон, но и извън него. Дали са без осветление или са с вградено осветление, щом се сложи на тавана осигурява през лятото поток свеж въздух и регулярна циркулация на въздуха.

Вентилатор за тавана с осветление, дистанционно управление и т.н.

Всички вентилатори имат една основна функция. След включване, перките на вентилатора се задвижват и по този начин се гарантира непрекъсната циркулация на въздуха в стаята. Традиционният вентилатор на тавана се включва и изключва с шнур, а модерните варианти използват дистанционно управление. С него можете да контролирате също така и осветлението. 

Вентилатор на тавана с осветление е един от най-популярните, главно защото е централно монтиран на тавана и заема мястото на традиционната лампа на тавана. Повечето модели вентилатори за тавана са с лампа в средата, която насочва лъч надолу и допринася за основното осветяване на стаята. Особено в този вариант е възможно вентилаторът да се използва за създаване на приятна атмосфера в студените и тъмни периоди извън летния сезон. 

Както и при други електрически уреди и мебели, акцентът при закупуване на вентилатора пада върху качеството, и конструкцията играе най-важна роля. Можете да избирате от голямо разнообразие от дизайни, изпълнения и функции.

Ползата от вентилаторите за таван

Вентилаторите за таван са подходящи за каквато и да е стая и могат да се инсталират в няколко лесни стъпки. За малките стаи с ниски тавани идеална алтернатива е плоският вентилатор за таван. Неговата компактна конструкция няма влияние върху циркулацията на въздуха. Дали ще си изберете вентилатор за таван без осветление или с вградена лампа, в двата случаи можете да спестите от електричество, защото повечето производители вграждат осветление с икономични  LED системи. 

Докато в миналото десетилетие беше проблемен шумът от мотора, нивото на звука сега е много по-дискретно и вентилаторът може едва да се чуе. Също така е необходимо да потърсите при покупката на вентилатора и стилно дизайнерско осветление, тъй като вентилаторът с лампа освен функционалност притежава и стилен, и приятен дизайн. Също така вентилаторът за таван е необходимо да се използва и по време на зимата, тъй като може да разпредели вдигащия се нагоре топъл въздух из стаята и да осигури приятна топлина при понижаване разходите за отопление.

Търся евтин вентилатор за таван – на какво да се спра?

Трябва да се имат предвид възможностите и функциите на вентилатора, особено с оглед големината на стаята, за която се купува. За малките стаи с големина няколко квадратни метра площ, подходящ е "Valderama" – често перфектно решение свързващо мощност и разумна цена. Като цяло важи, че колкото по-голяма е стаята, толкова по-мощен модел е необходим. 

Конструкцията на модерните вентилатори се е приспособила в последните години с насоченост към домакинството и на практика всеки дизайнерски стил може да намери своя вентилатор. Тялото и перките са направени от алуминий, дърво или пластмаса, като могат да приемат формата на класическо витло. Много вентилатори имат класически дизайн, който ще пасне на всяко офисно пространство. Най-вече там трябва да се заложи на качество, което комбинира мощност и дизайн. 

За домакинството с по-ниски разходи са на разположение по-малки и евтини вентилатори, които ще изпълнят своята функция във всекидневната или кухнята, с оглед и на своята по-ниска цена.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака