Безжични микрофони

Едно от водещите предимства на безжичните микрофони на нашите марки Malone или Aluna е лесната употреба. Ние ви предоставяме устройства, които не изискват специални технически умения и са наистина предназначени за всички. За разлика от кабелните микрофони, те позволяват на потребителите си да се движат по-свободно и удобно, благодарение на огромния си обхват и дългия живот на батерията.

Безжичните варианти на микрофони се състоят от приемник и предавател, който улавя сигнала от предавателя в ръката на изпълнителя. Чистият звук, съчетан с издръжлива метална конструкция, прави микрофоните в нашия електронен магазин чудесен избор за различни социални събития. Независимо дали организирате концерт или караоке парти, звуковата технология от electronic-star няма да ви разочарова.

Също така оценявате способността да свързвате комплекти микрофони с крайни устройства, като смесители или PA система. Благодарение на изхода на жака имате сигурно интегриране в стандартни технически връзки. Можете също да свържете професионални аудио системи с XLR изход.

Имате ли намерение да купувате и високоговорители в допълнение към микрофона? Също така предлагаме мощни системи високоговорители, които максимизират тоналността. Много от нашите комплекти се основават на принципа "plug and play", на български "натисни и пусни". Изберете още днес от широката гама продукти от electronic-star.

 

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака