Гири

Избери
Сортиране по
21 Резултати за "Гири"
Филтър и сортиране
Гири

Закупуване на качествени дъмбели с една ръка

Фитнес ентусиастите, любителите спортисти и професионалните културисти вече могат да поръчат качествени дъмбели Hexbell Black на изгодни цени в онлайн магазина на Capital Sports. Тези гирички за една ръка, известни също като гирички за една ръка, се характеризират с качествена изработка и издръжливост. Повредите са почти невъзможни при използването на дъмбели по предназначение. Други предимства на тези дъмбели са неограничената им пригодност за употреба на закрито и открито, както и много добрите им характеристики за безопасност.

дъмбели от 5 кг до дъмбели от 30 кг като двойка или комплект дъмбели за една ръка

Гамата Hexbell Black включва двойки дъмбели, вариращи от дъмбели с тегло 5 кг през дъмбели с тегло 10 кг до тежки версии с тегло 30 кг. Предлагат се много средни размери. Освен това се предлага практичен комплект от десет чифта дъмбели от 2 × 5 кг до 2 × 30 кг.

Правилните дъмбели за всички упражнения с една ръка

Благодарение на степенуваните тежести, както начинаещите, така и тренираните бодибилдъри ще намерят подходящите дъмбели в Capital Sports. Атлетите разполагат с оптималните дъмбели за всички упражнения - от напади до обратни напади и от разгъване на раменете до повдигане на бицепс и трицепс.

Перфектно балансирани дъмбели за една ръка

Вътрешността на дъмбела се състои от идеално балансирани железни ядра. Равномерното разпределение на тежестта в дъмбелите осигурява безпроблемно изпълнение на всички упражнения в домашната фитнес зала, на открито или в професионална зала.

Защита на пода благодарение на пластмасовото покритие

Железните ядра на качествените гирички са обградени от непрекъсната твърда гумена обвивка. Ако гиричките случайно паднат, подът е защитен от повреди. Самият корпус е устойчив на удари и няма да се повреди, дори ако бъде изпуснат. Дълготрайността на дъмбелите Hexbell Black не се влияе от влажността. Поради това е възможно безпроблемно използване на открито.

Конични дръжки за дъмбели с набраздяване

Дръжките на дъмбелите са леко конични. Това осигурява сигурен захват с добро предаване на силата. Това предотвратява образуването на кухина по време на силовите тренировки и също така предотвратява прекомерното натоварване на отделни зони на ръцете. Повърхността на дръжката е набраздена и осигурява много добър захват. Дъмбелите винаги могат да се държат здраво и сигурно дори с потни ръце.

Шестоъгълни глави за дъмбели за стабилна опора

Благодарение на шестоъгълните глави дъмбелите Hexbell Black са подходящи за всички упражнения, като например ходене с лицеви опори, при които дъмбелите трябва да прилягат плътно и сигурно към пода. Освен това формата на главите на тези гирички не позволява те да се търкалят по наклонена повърхност.

Едноръки дъмбели с плътно прикрепени глави за дъмбели

Дръжката на дъмбела е оксидирана в черен цвят и по този начин визуално напълно съответства на главите на дъмбелите. Щангите и главите на дъмбелите са здраво свързани помежду си, така че това не са регулируеми дъмбели. Това повишава тяхната безопасност. Те нямат дискове, които собственикът на гиричките може да забрави да поправи правилно. Това намалява риска от нараняване.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака