Градински Шезлонг

Избери
Сортиране по
43 Резултати за "Градински Шезлонг"
Филтър и сортиране

Градински Шезлонг

Когато градината е окончателно завършена и украсена, цветята се поливат и се засаждат растенията, време е наистина да се насладите на градината. Поставете градински стол на слънце и се насладете на топлите слънчеви лъчи, както в Майорка.

Въпреки това, бъдете внимателни. Изборът на градински стол вече не е лесен въпрос. Надуваеми, разтегателни, с покрив или дори двоен кралски стол .... офертата е широка. Затова имаме няколко съвета за вас как да не съжалявате, когато правите избор и да вземете правилното решение.

Лесно се сгъва

Ако градинските столове не трябва да са целодневно и целогодишно допълнение към вашата градина, тяхната сгъваемост и компактност е важен въпрос.

Има шезлонги в единия край, които не са сгъваеми. Това обикновено включва двойни шезлонги и големи шезлонги със завеси. Въпреки това, само един поглед върху тяхната конструкция и ви е ясно, че няма да се налага да ги криете под покрива през лятото. Повечето от тях са скрити под покрив, изработен от водоустойчив материал, с устойчива на атмосферни влияния рамка и влагоотблъскващи покрития.

От друга страна, това са най-компактните шезлонги, които просто ги „пречупвате“ в три части и просто ги поставяте навсякъде. Те изискват малко място, така че можете да използвате и пространството под стълбите, защото те няма да заемат много място в гаража.

И между тези два стола има богата гама от повече или по-малко сгъваеми градински столове, сред които всеки със сигурност ще намери своя.

Сенник за лице и странични екрани

Въпреки че градинските столове не са продукти, от които очакваме нещо ново, някои парчета от нашето предложение имат няколко скрити трика горе в ръкавите си.

Слънчевите бани също могат да бъдат малко по-приятни с подходящия градински стол. Някои модели шезлонги от Blumfeldt имат вграден покрив, благодарение на който можете да четете удобно или едновременно да се отпуснете и насладите на слънчевите бани!

Друга характеристика, която основно имат двойните шезлонги, е възможността да се спуснат покритията на страничните прегради. Благодарение на това можете да се отпуснете на чист въздух или дори да се изгреете без неприятните погледи на съседите.

И накрая, нещо за любителите на люлеещите се столове. Леката конструкция и външният дизайн на градинските шезлонги са комбинирани в категорията люлеещи се шезлонги. Лесни за почистване и удобни - перфектната комбинация!

Търсите ли нещо друго?

Шезлонгите не са началото и края на градинските мебели. Можете също да опитате качеството на марката Blumfeldt в градински седалки или градински люлки! Или се скрийте от гледките на съседите благодарение на тенти и странични завеси.

Без подходящия летен хит, не е ли истинско лято за вас? Насладете се на времето си в градината благодарение на нашите радиостанции.