Регулируеми лежанки

Избери
Сортиране по
8 Резултати за "Регулируеми лежанки"
Филтър и сортиране
Регулируеми лежанки

Усилвател на коремните мускули за здравословно и ефективно трениране на коремните мускули

Всеки спортист и неспортист мечтае за плосък и тонизиран корем. С уреда за укрепване на коремните мускули от нашия магазин тази мечта може да се превърне в реалност и най-накрая да започнете да тренирате ефективно коремните си мускули у дома.

Нашият магазин предлага силови тренажори за корем за професионална употреба, но те са подходящи и за всяка домашна фитнес зала. Комбинацията от професионално качество на гъвкаво оборудване за силна основа на тялото прави нашето предложение изключително.

С уреда за укрепване на коремните мускули към тухлите на корема - силни коремни мускули и повече

Коремните мускули, поради естествената си фрагментация, са мускули, които са лесно забележими, особено при добро ниво на тренираност. Предпоставка за тухличките на корема (шест или дори осем ясно различими мускула) е тренировката на мускулите и ниският дял на телесните мазнини. Тренировките за корем ще се погрижат най-вече за силно изразени мускули и ясно изпъкнали мускули. Те обаче са важни не само от козметична гледна точка. Коремните мускули и ядрото на тялото имат решаващо значение за стабилизирането на тялото и стойката.

По време на тренировките за корем обаче е важно упражненията да се изпълняват особено чисто и правилно. Формата на упражненията за начинаещи и напреднали често е недостатъчна, а неправилно изпълнените съкращения или повдигания на краката не само правят тренировката по-малко ефективна, но и създават риск от травми. Свиването на долните коремни мускули също така натоварва долната част на гръбначния стълб, което може да доведе например до изпъкване на дискове.

Използването на уред за укрепване на коремните мускули може да намали този риск от нараняване, но в същото време интензивността на упражненията може да се увеличи. Последното е важно за ефективното изграждане на мускулите, но също така и за стимулиране на кръвообращението и следователно за намаляване на телесните мазнини - и двете важни за привлекателните тухлички на корема.

Закупуване на уред за укрепване на коремните мускули - по-силно ядро и изразени мускули

В нашия магазин ще откриете тренажори за коремни мускули за начинаещи, както и професионално оборудване за студия или фитнес центрове в хотели. Тренировките за корем за начинаещи се превръщат в истинско удоволствие с възглавницата за коремни преси, тъй като коремът се тренира по здравословен и ефективен начин, без да се натоварва долната част на гърба. Това е особено важно за начинаещите, които все още не са усвоили правилната техника.

Напредналите трениращи могат да използват уред за укрепване на коремните мускули и пейка в едно. Те могат да се използват и за гърба, страничните коремни мускули или (благодарение на разширителите) за ръцете. Това позволява гъвкаво използване на домашния уред за укрепване на коремните мускули, който ще се превърне в наистина идеална тренировъчна комбинация, особено за дома. За горната част на спектъра на постиженията са подходящи комбинирани средства за укрепване на коремните и гръбните мускули. Благодарение на широката основа и гъвкавите опори те не само предлагат много варианти на упражнения, но и лесно издържат на тренировки с допълнителни натоварвания. Те изискват повече пространство, но са подходящ избор за фитнес зали и студия.

Независимо дали по време на тренировката се фокусирате върху горната част на коремните мускули, страничните коремни мускули или долната част на корема - висококачественото оборудване в нашия онлайн магазин ще ви помогне да изпълнявате желаните упражнения правилно всеки път.

Тренировка за корем за начинаещи и напреднали

Тренировка за корем за начинаещи и напреднали

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака