Падълборди

Избери
Сортиране по
26 Резултати за "Падълборди"
Филтър и сортиране
Падълборди

Падълбордове - за предпочитане в комплект с аксесоари

Тук ще намерите всичко за гребане: надуваеми падълбордове в комплект с подходящи гребла и други аксесоари.

Карането на падълборд в изправено положение се превърна в популярна тенденция и спорт за свободното време на цялото семейство. Този спорт може да се практикува навсякъде - на езерото или на реката, често недалеч от дома ви. Този спорт не се изчерпва само със сърфирането, тъй като в днешно време има модели падълбордове, които могат да се превърнат в дъски за уиндсърф. Те могат да се използват и за сърфиране. Не е изненадващо, че този спорт е станал толкова популярен, тъй като е изключително гъвкав. Подобно движение не е ново. Една от формите на гребане, известна още като спорт SUP, води началото си от полинезийските рибари на Хаваите. Традиционно те карат кануто в изправено положение.

Закупуване на падълборд

Ще се забавлявате наистина само с подходящото оборудване. Дъската за SUP трябва да отговаря на вашите идеи и изисквания. В нашия магазин ще намерите дъски от известни производители на падълбордове, които се отличават с усъвършенствана технология, добро качество и издръжливост. Съществува обаче широка гама от различни дъски, гребла и друго оборудване. Ето защо не е толкова лесно да си купите подходящия падълборд като начинаещи. Внасяме светлина в тъмнината и ви помагаме да намерите правилния падълборд.

Надуваем или фиксиран падълборд?

Най-важната отличителна черта на предлаганите падълбордове е конструкцията. Първоначално е имало само твърди плоскости, наричани още хардбордове. Подобно на дъските за сърф, те са изработени от твърд материал, не се нуждаят от надуване, но не могат да се съхраняват спестяващо място през зимата. Междувременно на пазара започнаха да се предлагат и надуваеми дъски. Това са най-често купуваните днес. Когато са надути, те са невероятно твърди и имат свойства, подобни на тези на твърдите дъски. Предимството е, че можете да ги съхранявате много лесно в колата или през зимата в мазето. Можете също така да вземете надуваемите дъски в самолета без никакви проблеми. Недостатъкът е малко по-малката издръжливост в сравнение с фиксирания падълборд. Въпреки това, благодарение на много издръжливите материали в днешно време, дори надуваемите падълбордове могат да издържат много.

Гребла

Разликите в греблата не са само визуални. По принцип се прави разграничение между гребла с променлива дължина (телескопични гребла) и гребла с фиксирана дължина. Греблото с променлива дължина е дву- или трикомпонентно и може да се адаптира по-добре към собствените ви нужди. Фиксираните гребла, от друга страна, трябва да се купят точно по мярка.

Закупуване на гребен борд - за предпочитане в комплект

В нашия магазин ще намерите надуваеми гребла с отлично качество в комплект с подходящи гребла и други аксесоари като помпа за високо налягане, раница за съхранение, телескопично гребло и комплект за ремонт. С практичните комплекти получавате всичко необходимо, за да започнете работа, и освен това спестявате пари в сравнение с покупката на отделни продукти.

Гребането е чудесен воден спорт за цялото семейство. Основното оборудване е удобно като комплект, лесно се транспортира и може да се съхранява без проблеми през зимата. Какво чакате още?

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака