Кафеварки

Избери
Сортиране по
29 Резултати за "Кафеварки"
Филтър и сортиране
Кафеварки

Kaffeemaschinen günstig online kaufen

Трудно ви е да се раздвижите сутрин без кафе? Въпросът е ясен: необходима е кафемашина! Независимо дали става въпрос за стилен модел за елегантния плот в кухнята или за компактна машина за почивка в офиса: в Electronic Star можете да поръчате кафемашина като напълно автоматична машина или напълно класическа с термос на изгодна цена. В допълнение към класическите кафемашини можете да си купите и кафемашина, която прави не само кафе.

Кафемашина с мелница за кафе на зърна и модели с обикновен филтър

Ако предпочитате уред без излишни функции, една кафемашина с термос може да ви зарадва. Снабдена с обикновен филтър за кафе, тя е подходяща за вече смляно кафе и го запазва горещо по-дълго. Като алтернатива ви предлагаме възможността да закупите напълно автоматична кафемашина. Напълвате я с цели зърна, които кафемашината предварително приготвя и смила на място. Някои модели приготвят капучино и лате макиато в допълнение към кафе с каймак. Те разполагат със специален уред за разпенване на мляко. Уредите 2 в 1 имат и функция за чай. Портафилтърната кафемашина е подходяща за приготвяне на еспресо.

Кафемашина с широк набор от практични функции

Докато кафемашината работи, можете да използвате това време за други неща. Удобният таймер доставя горещата напитка на място. Освен това можете да се сдобиете с устройство с автоматично изключване в нашия онлайн магазин. Предотвратява прегряването на готварския плот и свежда до минимум риска от пожар. В допълнение към кафемашината с термос можете да закупите и модел с нагревател за чаши. Това не само прави кафето по-добро за пиене, но и не го състарява. Устройствата с LED дисплей са изключително удобни за работа благодарение на простото докосване с пръст.

Покупка на кафемашина - с тези съвети за идеалния модел

Ако някой ви се обади в офиса, това може да отнеме малко повече време на чаша вкусно кафе. Кафемашината с термос поддържа напитката гореща през изгубеното време. Ако предпочитате аромата на прясно смлени зърна, може би ще харесате кафемашина с мелничка. Портафилтърната кафемашина приготвя еспресо или кафе с невероятна пяна. Почитателите на лате макиато ще го харесат благодарение на изключително пухкавата млечна пяна. Искате модел в ретро стил за вашата кухня? Ярко червено устройство с "уау" фактор е налично в нашия магазин. Изберете любимия си модел!

Често задавани въпроси за кафемашините

Какви са предимствата на кафемашината с мелничка?

С такава машина вкусът на зърната е много интензивен. Идеален вариант, ако обичате малко по-силно кафе. Освен това всяка чаша кафе се приготвя само когато сте готови за кофеинов тласък. Гарантирана е максимална свежест.

Как работят кафемашините с портафилтър?

Първо, водата се загрява до желаната температура. След това то се прекарва под високо налягане през сито, пълно със смляно кафе. Ето защо налягането на помпата е много важно при избора на портофилтри. В идеалния случай този показател е от 8 до 15 бара.

Колко време отнема почистването на кафемашини?

Ако искате да намалите до минимум усилията за почистване, препоръчваме ви да използвате класическа филтърна машина. Моделите с шлифовъчна машина изискват допълнителна поддръжка. По-специално почистването на отворите за кафе и дюзите за мляко изисква нежно докосване.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака