Кошница
Вашата количка в момента е празна

Микрофони

Избери
  • Страница 1 / 4
  • Страница 1 / 4

Микрофони

Микрофони и безжични микрофони за начинаещи и експерти от e-Star

Безброй събития, като лекции, балове, конференции, концерти или караоке партита, изискват използването на микрофон. По принцип има разлика между кабелните микрофони и безжичните микрофони. Функционалността на кабелните микрофони е една и съща, разбира се, предаването става чрез кабела.

Предлагаме широк спектър от различни микрофони. В допълнение към класическите динамични микрофони, които човек държи в ръката си, те могат да се използват с слушалки или микрофони Lavalier (малки прибиращи се). Този тип безжични микрофони има предимството да не се налага да ги държите в ръката си. Вместо това слушалките могат лесно да се поставят на главата, а микрофонът Lavalier лесно се прикрепя към яката. По тази причина тези устройства често се използват в мюзикъли, филмови и телевизионни продукции. Те са много дискретни и се нуждаят от отделно тяло/част, която лесно може да се скрие под дрехите. В допълнение, много микрофони се различават в честотния домейн. E-Star предлага ултразвукови вълни (VHF) и ултрависоки вълни (UHF). Основният принцип е, че звукът се подобрява с по-висока честота и ще бъде по-чист. По тази причина е важно да знаете каква е целта на микрофона, който смятате да закупите.

За кабелните микрофони трябва да се има предвид и използването на микрофона. На Elektronikstar.de разполагаме и с двата микрофона с XLR изходи, с връзка към жак и комбинирано устройство. XLR изходите се използват специално в професионалните звукови системи. По този начин приемникът на микрофон може да бъде свързан към системата PA. Това означава, че звукът може да бъде прехвърлен на много широка аудитория. Използването на микрофон с кабел е особено подходящо за събития с голям аудиториум. С този кабел, начинаещият може лесно да свърже микрофона към компютър или звукозапис. Простотата на използване на тези кабели е голямо предимство.
За професионалистите имаме още една препоръка: Модерни USB подкасови микрофони за PC Windows и MAC. Така че ще можете да създавате професионални подкасти и след това да ги публикувате.

Глас и яснота - E-Star Megafon: Дали като гласов усилвател за важни събития, или като Partygag, мегафоните играят важна роля в различни области.
Мегафонът работи по съвсем прост принцип. В мегафонната тръба е усилвател на говор, състоящ се от микрофон, усилвател и високоговорител, така че да се усилва до 120 dB. В този случай може да не се налага да говорите в главата на микрофона, както и с повечето мегафони днес, които имат ръчен микрофон, свързан към основното устройство.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака