Кошница
Вашата количка в момента е празна

Климатици

Избери

Климатици

Търсите ли качествени настенни климатици за отопление, охлаждане или проветряване на различни помещения? Нашите енергийно ефективни климатици включват редица опционални програми, с минимално ниво на шум. С климатиците от ексклузивната марка  Klarstein винаги имате контрол над температурата в своето помещение. 

Приятната стайна температура и оптималната влажност на въздуха могат да бъдат гарантирани от мобилните климатици в нашия електронен магазин. Благодарение на плъзгащите се колелца можете да поставите тези практични устройства навсякъде, където имате нужда от тях. Мобилните климатици от electronic-star в допълнение към ненадминатото си изпълнение могат да се похвалят и с луксозния си дизайн, който се вписва във всеки интериор.

В непоносимите летни жеги също така помага и вентилаторът. Мощните и дизайнерски естетични вентилатори на Klarstein внасят свеж въздух и приятно проветряват стаята. В нашата селекция можете да намерите тавански вентилатори, стоящи вентилатори или така наречените „кули“. Изберете необходимото за вас устройство удобно онлайн.

За чист въздух в помещенията и безпроблемно, здравословно дишане препоръчваме нашите качествени пречистватели на въздуха, овлажнители или изсушители, в зависимост от вашите нужди. Въздушните пречистватели ще ви осигурят въздух без неприятна миризма на храна или цигарен дим. Системите за филтриране също премахват прах, акари и други вредни микрочастици, особено за хора, страдащи от алергии и респираторни проблеми.

×
×
×
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака