Безжични високоговорители

безжична колона

Искате да надградите домашната си музикална система с безжичен високоговорител или да свържете смартфона или MP3 плейъра си към нея? Разгледайте голям избор, който отговаря на всички изисквания. Но какво е важно за високоговорителите и какви характеристики отличават различните модели? Тази статия ще ви предостави полезни съвети, които да ви помогнат при закупуването на безжични високоговорители.

Безжични високоговорители - какво е особеното при тях?

Както подсказва името, безжичните модели с Bluetooth или WLAN могат да се справят без кабел. Мнозина смятат, че това е дразнещо, а и намалява въздействието. Високоговорителите без кабели предлагат висока гъвкавост и по-голяма подреденост. Има и много добър и богат звук. Модерната музикална кутия с Bluetooth е много популярна поради своята мобилност. Можете да го поставите, където пожелаете - у дома или в движение, например в градината, в парка или на плажа. Можете да го използвате за свързване на всички устройства с Bluetooth, които имат различни входове, например кинескоп или звънец за врата:

 • Смартфон

 • MP3 плейър

 • Таблет

 • Лаптоп

 • Настолен компютър

 • Телевизия

 • стерео система

Свързването на Bluetooth кутията е лесно, ако мултимедийното устройство, например мобилен телефон, има Bluetooth модул и не се нуждае от източник на захранване, тъй като обикновено има презареждаща се батерия. Теглото варира от 200 грама до един килограм.

Какви са различните видове безжични колони и какви са техните особености?

В допълнение към качеството на звука, функциите също са от решаващо значение: много Bluetooth колони имат AUX вход, който е удобен за свързване на аналогови устройства за възпроизвеждане и позволява кабелно предаване на сигнала. С моделите, които имат вграден микрофон, можете да провеждате разговори със свободни ръце. Управлението на повикванията и контролът на възпроизвеждането са възможни и на различни устройства, като например Bluetooth колоната TRK-861. В зависимост от модела, който сте избрали, тези малки преносими колони предлагат много допълнителни функции, като например:

 • Функция радио

 • Корпус, устойчив на пръски, за използване на открито

 • Вграден микрофон

 • Превключване на усилването на басите

 • Регулируем високочестотен и нискочестотен филтър

 • USB порт с поддръжка на MP3, възпроизвеждане на музика от носители на данни, напр. USB памет или MP3 плейър

 • LED ефектно осветление, управлявано от музика

Купете безжични колони - коя да изберете?

Electronic.star е вашият специализиран онлайн пазар. Продуктовата гама е широка. Разгледайте продуктите и се вдъхновете от тяхното разнообразие и характеристики. За мобилна употреба трябва да очаквате живот на батерията от няколко часа, какъвто е случаят с DAB радиото Blaster, например. Ако използвате колоната предимно в движение, най-добре е да изберете малко и леко устройство, по възможност с корпус, устойчив на пръски. Ако искате да го използвате като устройство за свободни ръце, микрофонът е полезен.

FAQ

Какво представляват безжичните колони?

Притежавате модерна стереосистема и търсите подходящи високоговорители или искате да свържете гъвкаво мобилния си телефон или друго устройство към нея? Тогава трябва да си купите съвременни Bluetooth високоговорители. Те позволяват безжично свързване. Те получават команди и сигнали чрез Bluetooth. Установява се връзка между устройствата.

Какви са предимствата на безжичния високоговорител?

Можете да свържете безжичната тонколона с Bluetooth към различни устройства. Характеризира се с голям комфорт, гъвкавост и мобилност. Можете бързо и лесно да свържете устройства с Bluetooth към високоговорителя и да слушате музика навсякъде у дома или в движение.

За кого са подходящи безжичните колони?

Тъй като Bluetooth колоните не се нуждаят от кабели, те са особено подходящи за мобилна употреба. Много от преносимите кутии са толкова малки, че можете да ги носите във всяка чанта. Предаването се осъществява чрез стандарта Bluetooth, който се поддържа от почти всеки смартфон днес, както и от много други мобилни устройства.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака