[Разопакован] TASTEMAKER компактен уред за готвене под вакуум уред за SOUS VIDE готвене неръждаема стомана 12 л/мин помпа
- Нежно приготвяне, което запазва всички хранителни вещества
- Удобен, лесно закачане чрез дръжка
- Проста регулация на температурата с дисплей 0-99 ° C
Може да промените поръчката си по всяко време.
Избрани оценки от немски медии
Спестяващ пространство уред за готвене под вакуум за грижливо приготвяне на вакуумирани храни използаващ ниско-температурен метод във водна баня.
Лесно опериране с дигитален дисплей: температура на готвене точно регулируема между 0 и 99 ° C за времена на готвене от до 99 часа.
Неголямо устройство, уредът за готвене под вакуум просто се закача за наличния съд.
Щом веднъж приготвите храната си с Klarstein Tastemaker компактният уред за готвене под вакуум, никога повече няма да искате да готвите по друг начин!
Растящата тенденция спрямо здравословната диета и хранене надделя. Нищо чудно! Вие искате да сте сигурни, че храната, която приготвяте за обичните си хора е здравословна и богата на витамини. Здравословното хранене включва повече от закупуването на здравословни зеленчуци или месо, приготвянето играе важна роля: зеленчуците, месото и рибата трябва да бъдат внимателно приготвени, за да гарантират, че витамините и вкусът ще останат непокътнати. Klarstein Tastemaker компактният уред за готвене под вакуум затова използва sous vide метода на готвене. Той третира зеленчуците, месото и рибата с финес: термостат Ви позволява да регулирате точните градуси, на които искате да сготвите зеленчуците, месото и рибата. Справянето с уреда е лесно и изисква малко работа: всичко, което трябва да направите е опаковате пресните зеленчуци или месо с вакуум уреда и да поставите храната на водна баня. След това задайте температурата
и времето и уредът за готвене под вакуум прави останалото.
Резултатите са очевидни: скоро малките ще стоят пред Вас с празни чинии искайки още от зеленчуците или месото. Гостите Ви ще оценят особено нежното, сочно месо. Храната, която е приготвена в уреда за готвене под вакуум е не само здравословна, но и вкусна. Толкова вкусна, че все повече топ готвачи използват sous vide метода в кухните си за постигане на кулинарно съвършенство.
Храната приготвена с Klarstein Tastemaker sous vide уреда може да бъде съхранявана в хладилника за от до 4 седмици без никаква загуба на вкус или витамини. Отворете хладилника и вземете перфектно приготвените здравословни деликатеси: сбъднете кулинарните си мечти с Tastemaker компактният уред за готвене под вакуум от Klarstein. Уредът за готвене под вакуум може да бъде лесно почистен и съхранен в кухненския шкаф. Създайте здравословна вкусна забава!
PDF инструкции за употребаТоп характеристики:
-
Нежно приготвяне, което запазва всички хранителни вещества
-
Удобен, лесно закачане чрез дръжка
-
Проста регулация на температурата с дисплей 0-99 ° C
-
Времето за приготвяне може да бъде зададено точно до минута между 0-99 часа
-
Лесно почистване
- Елегантен дизайн
- Корпус изработен от надеждна неръждаема стомана
- Обем на изпомпване: 12 л / мин
- Капацитет на абсорбация на водата 5-22 л
- Температури в Целзий и Фаренхайт
- Спестява пространство: уредът е закачен на наличен съд
- Захранване: 220-240 V ~ / 50-60 Hz
- 1 х уред за готвене под вакуум
- 1 х захранващ кабел
- Размери: около 9 x 35.5 x 9 cm (ШxВxД)
- Тегло: около 3 кг
- Нежно приготвяне, което запазва всички хранителни вещества
- Удобен, лесно закачане чрез дръжка
- Проста регулация на температурата с дисплей 0-99 ° C