Comfort Pro серия 10" нож за хляб
- 10" острие: нож за хляб за лесно рязане на хляб и печива
- Остър като бръснач: втвърдено острие с острота на ръбовете 15 - 18°
- Назъбен край: идеално подходящ за храни с твърда кора и обелка
Изберете вариант:
Може да промените поръчката си по всяко време.
Съвършени ножове за любители готвачи, професионалисти в кухнята и всички, които харесват остри ножове! Серията ножове Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro комбинира екстремна острота, високо качество и лесна манипулация с елегантен външен вид и улеснява рязането, кълцането или беленето. Остриетата от качествена немска неръждаема стомана от фирма Thyssenkrupp са твърди, гъвкави и остри като бръснач. Благодарение на прехода от острието към дръжката без ръбове и също благодарение на ергономичната дръжка с перфектна форма стоят добре в ръката и позволяват точно рязане.
10" нож за хляб Zelite Infinity by Klarstein Comfort Pro улеснява, благодарение на едностранния назъбен ръб рязането на хляб и земели с твърда кора без усилие при рязане на тънки филии. Дългото острие без проблеми може да се справи с големи хлябове или плодове. Допълни своите кухненски ножове или го използвай като перфектен подарък за приятели, които обичат да готвят.
Топ характеристики:
-
10" острие: нож за хляб за лесно рязане на хляб и печива
-
Остър като бръснач: втвърдено острие с острота на ръбовете 15 - 18°
-
Назъбен край: идеално подходящ за храни с твърда кора и обелка
- материал на острието: неръждаема стомана Thyssenkrupp X50CrMoV15
- материал на дръжката: ABS
- твърдост на острието: 56±2 HRC
- острота на ръба: 15-18°
- острието не ръждясва и по него не се образуват петна
- едностранен назъбен край
- монолитна изработка: между острието, върха и дръжката не са видни никакви преходи
- 1 × нож за хляб 10"
- инструкции за използване и поддръжка на много езици
- цялостни размери: 39,4 х 3,2 х 2,8 см. (Д х В х Ш)
- дължина на острието: 25,4 см. (10")
- дебелина на острието: 2,4 мм.
- дължина на дръжката: 14,0 см.
- тегло: прибл. 292 гр.
- 10" острие: нож за хляб за лесно рязане на хляб и печива
- Остър като бръснач: втвърдено острие с острота на ръбовете 15 - 18°
- Назъбен край: идеално подходящ за храни с твърда кора и обелка