Кошница
Вашата количка в момента е празна

Конвектори

Избери
Сортиране по
36 Резултати за "Конвектори"
Филтър и сортиране

Конвектори

Електрическите конвектори са еквивалент на конвенционален радиатор. Вместо топла вода обаче вътре, електричеството загрява реотаните, проводниците или плочите, които след това загряват околния въздух. Тъй като не са предназначени за дългосрочна употреба, те са особено подходящи за подпомагане на други видове отопление или за отопление на площи, които използвате само от време на време, например градински къщи. И ако домът ви има собствен източник на електроенергия (слънчеви панели), конвекторите могат да бъдат пълноценен заместител за отопление.

Голямото им предимство е незабавният ефект - не е нужно да чакате водата да се загрее или плочките да се нагреят. Просто натиснете ключа и стаята е осезаемо по-топла след няколко минути.

Мислим икономически

Въпреки че конвекторите могат да бъдат голям хранител на енергия, дизайнерите на Klarstein се опитват да се справят с този проблем възможно най-добре. Благодарение на регулируемия таймер със седмични цикли можете да отоплявате помещения само когато наистина имате нужда от това. В допълнение, това включва програмата ECO, която спомага за намаляване на разходите и потреблението.

Благодарение на температурния сензор, електрическият радиатор може автоматично да затопля помещението (няма да позволи температурата да падне под поне 5 ° C) и по този начин да предотврати хипотермия и увреждане от замръзване. В допълнение, той наблюдава резки спадове на температурата по време на вентилацията и спира отоплението по време на проветряването.

Топлина в банята

Какво може да бъде по-добре от това да се потопите във ваната след дълъг ден? За да е възможно най-приятно изживяване, загрейте банята с електрически радиатори от Klarstein. Някои модели отговарят на стандарта IP54 и са устойчиви на пръски. Дори във влажна среда не е нужно да се страхувате да използвате електрическо отопление.

Модерен дизайн

Klarstein електрически радиатори с широката им гама от дизайни са подходящи за всеки дом. Ретро или модерен футуристичен дизайн с сензорно управление и дистанционно управление? Изборът е ваш - и двете ще ви осигурят топлина и комфорт.

Търсите ли нещо друго?

Има много начини да осигурите приятна топлина за къщата. Ако не искате да използвате възможността за отопление чрез електричество, вижте например нашето предложение за газови печки от Blumfeldt или етанолни био камини.

Смятате ли да използвате електричество? В такъв случай имаме безброй възможности за вас. Позволете си да се отоплявате с настенни конвектори или използвайте по-традиционния метод на маслени радиатори, които можете да свалите по всяко време и да освободите повече място.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака