Кошница
Вашата количка в момента е празна

Система от високоговорители

Избери
  • Страница 1 / 2
  • Страница 1 / 2

Система от високоговорители

Търсите ли мощен набор високоговорители за музикални барове, клубове или танцови училища? В нашия електронен магазин ще откриете изключителни музикални комплекти, които ще извлекат максимална полза от всеки тон. В допълнение, тяхната висококачествена конструкция и бърз монтаж също ще ви дадат предимство, когато се предвижвате от едно събитие до друго. Изберете високоговорителите си удобно онлайн.

Комплектите високоговорители се доставят като комбинация от усилватели и високоговорители, снабдени с пълен набор от кабели. Това ви дава голям избор за свързване с други аксесоари. Много от нашите комплекти се основават на принципа "plug and play", на български "свържи и възпроизведи". Този тип операция може да бъде разгледана от всеки начинаещ или професионален DJ.

Планирате ли организирането на музикално парти? Купете изгодни активни високоговорители за лесна работа. Възпроизведете любимата си музика комфортно с Bluetooth приемник чрез вашия смартфон, таблет или лаптоп. Също така имате аналогова връзка с USB и SD гнездо. Офертите от electronic-star също включват качествени микрофони, които могат да се използват както за пеене, така и за речи.

Феновете на качествен звук ще намерят и богат избор от пасивни високоговорители в нашия онлайн магазин. Те усвояват енергия от усилвателя на звуковата система и се използват главно за озвъчаването на по-големи пространства. Уверете се със собствените си уши, че звуковата техника от electronic-star доставя превъзходен звук!

 
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака