Кошница
Вашата количка в момента е празна
Аудио оборудване
Избери
  • Страница 1 / 21
  • Страница 1 / 21

Аудио оборудване

Тонколоните и високоговорителите са чудесно допълнение за всички, които се интересуват от звуково изживяване с максимално качество. В нашите предложения ще намерите системи от високоговорители, кабели за високоговорители, адаптери, еквалайзери, аудио конвертори или звукови карти. За високоговорителите препоръчваме закупуването на усилвател за прехвърляне на аудио от Blu-ray, DVD и CD плейъри, грамофони и други високоговорители. В нашата гама от високоговорители ще намерите качествени събуфери, които да допълнят вашите озвучителни системи.  

Истинските певци,модератори или водещи със сигурност ще се нуждаят от  качествени жични или безжични микрофони, безжични headset-ове или певчески микрофони. За визуалният аспект на концерти, клубове или модни ревюта ще се погрижи светлинната технология, която допълва правилната атмосфера.

В нашата оферта можете да намерите и специално оборудване за диджеи като миксери и други. Те се използват за смесване на множество аудио записи в едно. Разбиват се по брой канали и приложения. Някои пултове за смесване съдържат компоненти за ефекти или други специални функции.

Незаменима част от всяко студио са студийните смесителни пултове, студийни монитори и слушалки, MIDI клавиатури и разнообразни студийни микрофони. Любителите на музика могат да  избират и от широк спектър от музикални инструменти като китари и бас китари, китарни комбинации, електрически китари, барабани, ударни инструменти, електрическо пиано и синтезатори.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака