Тенти

Мислите ли да закупите маркиз? Той ще бъде от голяма полза за вашата тераса, балкон или навес. Особено ако имате зимна градина, която се превръща в оранжерия без качествена защита. Тъканта от която маркизите са изградени отразява слънчевите лъчи, така че стъклото не се нагрява и не отделя топлина във вътрешността. Изберете най-добрата опция за вас онлайн още днес!

В нашата разнообразна гама от тъкани можете да изберете цвета и модела, който да съответства на вашия маркиз към фасадата на къщата или зимната градина. В допълнение, специалният финиш е водоустойчив и предпазва от замърсявания, така че не е нужно да се притеснявате за чистене и поддръжка.

Успокояващата неприкосновеност на личния живот също ще бъде създадена от страничните завеси, които също могат да се използват във вашата градина, на балкона или на терасата. Стилен дизайн под формата на свежи зелени листа предотвратява нежеланите погледи при декорирането на място за отдих. Тази широколистна ограда, разбира се, е подходяща за поставяне не само на открито, но и на закрити пространства.

Можете също така да разнообразите и разкрасите градината си с други интересни придобивки. Открийте градински декорации от нашите оферти, включващи стилни саксии или фонтани. Подходящото градинско осветление също ще ви помогне да създадете така желаната релаксираща атмосфера. Вдъхновете се от нашата разнообразна селекция от продукти, с които лесно можете да създадете вашия оазис на спокойствие!

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака