Кошница
Вашата количка в момента е празна

Инфрачервени панели

Избери

Инфрачервени панели

Когато мислим какъв вид отопление да вземем в къщата или вилата, цената на "горивото" и неговата калоричност обикновено влизат в изчисленията. Ефективността на отоплението обаче също е важна - и именно там инфрачервените панели са сред шампионите. Те се различават от всички други методи за отопление главно по начина, по който пренасят топлината.

Конвенционалните отоплителни системи отопляват въздуха, който след това загрява околната среда. Недостатъкът обаче е, че топлият въздух се издига и ще усетим ефекта от загряването само когато горещият и студен въздух в стаята се смесят старателно. За разлика от тях инфрачервените панели не загряват въздуха, а създават инфрачервено лъчение, което загрява предмети и хора в стаята. И те излъчват топлина към околността, след като топлината се е натрупала.

Без завихрен прах

Инфрачервените панели са идеален начин за отопление на страдащите от алергия, които се притесняват от вихъра на праха. Те не съдържат никакви вентилатори или движещи се части и благодарение на това са и много енергийно ефективни. В допълнение, те доставят много специфичен вид суха топлина, която загрява човек.

Интелигентни функции и дизайн, който да отговаря на всеки дом

За разлика от конвенционалните радиатори, инфрачервените панели са монтирани на стената. Те са плоски и сравнително големи ... така че защо да не ги използвате като страхотен дизайнерски елемент? Не е нужно да ги криете като обикновени радиатори. Можете лесно да потиснете тези големи "бели платна" с всякакъв мотив и не само те ще се поберат във всяка стая, но ще станат интересен елемент в нея.

В допълнение, те имат всички предимства на модерното отопление. Задайте циклите на отопление за цялата седмица благодарение на таймера и затоплете или охладете стаята от всяко място по всяко време с вашия смартфон.

Електрическо отопление в банята

Излезте от ваната в красивата топла баня. Какво може да бъде по-добре? Някои модели инфрачервени панели Klarstein са идеални представители на електрическо отопление в банята, тъй като те са достатъчно защитени от влага и пръски вода и отговарят на стандарта IP54 - устойчив на пръски.

Ефективно отопление във всяка стая

Предимството на инфрачервените панели е тяхното много ефективно преобразуване на енергия в топлина. Инфрачервените панели от Klarstein, които ще намерите в нашето предложение, могат да преобразуват от 95 до 99% от консумираната електроенергия в топлина. И по-големите стаи ще спечелят. В нашето предложение ще намерите инфрачервени панели с размери до 1x1.2 метра и мощност от 1200W.

Търсите ли нещо друго?

Има много начини да осигурите приятна топлина за къщата. Ако не искате да използвате възможността за отопление чрез електричество, вижте например нашето предложение за газови печки от Blumfeldt или етанолни био камини.

Смятате ли да използвате електричество? В такъв случай имаме безброй възможности за вас. Позволете си да се отоплявате с настенни конвектори или използвайте по-традиционния метод на маслени радиатори, които можете да свалите по всяко време и да освободите повече място.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака